Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik Öğrencilerimizle Söyleşide Bir Araya Geldi

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 2021-2022 eğitim öğretim bahar yarıyılı kariyer günleri programı çerçevesinde düzenlenen “Dünden Bugüne Spor Federasyonları” başlıklı söyleşide Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.
 
Etkinlik öncesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın’a Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik tarafından günün önemine istinaden plaket takdim edildi. Akabinde Murat Özmekik Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret ederek plaket taktim etti.
 
17 Mart 2022 tarihinde saat 11.00 da AKM B salonunda Doç. Dr. T. Osman Mutlu moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Başkan Özmekik, badminton branşının ülkemizdeki gelişim serüveni, federasyonun yapmış olduğu faaliyetler ve projelerle ilgili olarak dinleyicilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
 
Soru cevap şeklinde tamamlanan söyleşinin sonunda Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Ünal tarafından günün anısına Badminton Federasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik’e plaket takdim edilirken, Başkan Özmekik’te Doç. Dr. T. Osman Mutlu’ya hediyeler takdim etmiş ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlanmıştır.

 

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2022 17:43 Okunma Sayısı : 402

Son Haberler