Fakültemizde MUYBİS Dönemsel Veri Kontrolü İş Akışı ve Raporlama Eğitimi düzenlemiştir

Üniversitemizdeki bilimsel çalışmaların izlendiği mevcut Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yayın Bilgi Sisteminin-(MUYBİS) revize edilerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Performans Analizi ve Değerlendirme Sistemi (MSKÜ-PADES) isimli yeni bir entegre yönetim bilgi sistemi oluşturma çalışmasına başlanmıştır.

Sürecin eksiksiz ve sürdürülebilir olması amacıyla söz konusu bilgi ve verilerin izlenme süreci ile ilgili  Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Gürel GÖKSEL'in organize ettiği ve Üniversitemiz öğretim üyeleri Doç.Dr. Bekir TANAY ile Dr. Öğr. Üyesi Güncel SARIMAN tarafından Fakültemiz MUYBİS Birim Sorumlularına 08.Ocak.2020 Çarşamba günü Fakültemiz Seminer Salonunda MUYBİS Dönemsel Veri Kontrolü İş Akışı ve Raporlama Eğitimi düzenlenmiştir.  MUYBİS Birim Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretim elemanlarımız ve söz konusu eğitime isteyen Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının da katılımıyla gerçekleşmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.01.2020 10:21 Okunma Sayısı : 893