MSKÜ Kick Boks'ta Geleneği Sürdürdü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Erzurum'da düzenlenen "Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası" sona erdi. 16-18/Mart/2022 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada 121 üniversiteden 700'ü aşkın sporcu mücadele etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kick Boks Takımı bu yılki organizasyonda da geleneği sürdürerek kürsüde yer almayı başardı. MSKÜ Kick Boks Takımı 2'si altın, 4'ü gümüş ve 5'i bronz olmak üzere toplamda 11 madalya kazanarak döndüğü şampiyonada "Kadınlar K1" kategorisinde Türkiye İkincisi ve "Kadınlar Full Contact" kategorisinde de Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı.

Bölümümüz öğrencileri Büşra Demirayak, Kadınlar Full Contact kategorisinde Türkiye Şampiyonu ve Buse Kezban Genç, Kadınlar K1 kategorisinde Türkiye İkincisi olarak kazanılan bu başarıya önemli katkıda bulundu.

MSKÜ Kick Boks Takımı antrenörü Öğr. Gör. Dr. Erkan Bingöl'ü ve şampiyonada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.


 

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2022 12:03 Okunma Sayısı : 550

Son Haberler