Muğla’da Dört Mevsim Turizm, Dört Mevsim Spor

Muğla’da Dört Mevsim Spor, Dört Mevsim Turizm temasıyla Muğla Valiliğinin himayesinde, Güney Eğe Kalkınma Ajansı, Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliğinde “Muğla Spor Turizmi Çalıştayı” düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde düzenlenen Çalıştaya; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Gürel Göksel, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Göral, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Muğla’da spor turizmi konusundaki ilgili kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile turizm alanında faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri ve turizm işletmelerinin yetkilileri katıldı.

Çalıştayın Muğla’da spor turizminin mevcut durumu ortaya konarak önümüzdeki dönemde yapılması planlanan spor turizmi envanterinin çıkarılması, bölgesel bazda spor turizminin sınıflandırılması ve spor turizmi haritasının oluşturulması çalışmalarına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2022 12:09 Okunma Sayısı : 345