Spor Bilimleri Fakültesi Bünyesinde Yer Alan 3 Programa Akreditasyon Belgesi Verildi

Fakültemiz bünyesindeki Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümü lisans programlarıyla ilgili Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’nın (YÖKAK) spor bilimleri alanında yetkilendirdiği tek kuruluş olan Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde 15 Haziran 2022 tarihinde üç programımızda 5'er yıllığına akredite edilmişti.

Antalya'da 28 Kasım - 1 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen 20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi sırasında gerçekleştirilen Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi'nin Genel Kurul Toplantısı'nda akredite olan 3 programımızın Akreditasyon Belgeleri Spor Bilimleri Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yıldıran tarafından Antrenörlük Eğitimi programı adına Prof. Dr. Özcan Sayın'a, Rekreasyon programı adına Prof. Dr. Süleyman Murat Yıldız'a ve Spor Yöneticiliği programı adına Doç. Dr. T. Osman Mutlu'ya teslim edildi.

Ayrıca Dekanlar Konseyi'nin Genel Kurul Toplantısı'nda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özcan Sayın üç yıllığına Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Yürütme Kuruluna Seçilen Üyeler arasında yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi : 04.01.2023 12:54 Okunma Sayısı : 179