Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği Kapsamında Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ile Söyleşi Gerçekleştirildi

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat ÇELEN, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile çevrimiçi olarak bir araya geldi. 7 Ocak 2021 Perşembe günü saat 13:00’de düzenlenen çevrimiçi söyleşiye Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları ve dış katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 105 katılımcının yer aldığı etkinlikte spor yönetimi, yaklaşımı ve stratejileri ile sadece Türk sporunda değil, dünya cimnastik platformunda örnek gösterilen Başkan Çelen uluslararası alandaki bilgi, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 07.01.2021 17:16 Okunma Sayısı : 547