TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projelerinde Spor Bilimleri Fakültemiz Yine 1. Sırada

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Türkiye’deki Üniversitelerin bünyesinde yer alan tüm Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokullarında gerçekleştirilen öğrenci projesi başvurularının toplam 94’ü TÜBİTAK tarafından proje desteği almaya hak kazandı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin yürütücülüğünü ve değerli öğretim üyelerimizin ise danışmanlığını yapacağı 13 proje TÜBİTAK tarafından desteğe değer görüldü ve bu alanda da MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi yine 1. Sırada yer aldı.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Ali Gürel GÖKSEL ve Doç. Dr. T. Osman MUTLU danışmanlıklarını yaptıkları 4 proje ile bu başarıya önemli katkıda bulundu.

Bu haklı gururu bize yaşatan değerli öğretim üyelerimizi ve sevgili öğrencilerimizi kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 24.06.2022 10:13 Okunma Sayısı : 322