TÜBİTAK 2209-A Projelerinde MSKÜ Spor Bilimleri Geleneği Sürdürdü

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1. dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin yürütücülüğünü ve değerli öğretim üyelerimizin ise danışmanlığını yapacağı 17 proje TÜBİTAK tarafından desteğe değer görüldü ve bu alanda da MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi yine 1. sırada yer aldı.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyesi Fakültemiz Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ali Gürel GÖKSEL  danışmanlığını yaptığı 3 proje ile bu başarıya önemli katkıda bulundu.

Proje yürütücülüğü yapacak olan öğrencilerimiz ve projeleri ise şu şekilde;
  • Mürüvvet Çoban - "Spor İşletmelerindeki Hizmet Kalitesinin Müşteri Memnuniyetine Etkisi"
  • İzzet Tuzer - "Futbol Antrenörlerinin Meslek Etiğine Karşı Tutum ve Davranışlarının İncelenmesi"
  • Mustafa Aktop - "Spor Bilimleri Öğrencilerinin Serbest Zaman İlgilenimleri ve Yaşam Doyumları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi"
Bu haklı gururu bize yaşatan değerli öğretim üyemizi ve sevgili öğrencilerimizi kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 19.11.2022 13:02 Okunma Sayısı : 257