Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Talepleri Hakkında

Öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim- öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitiminin verilmesi hususlarının 10. Maddesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere; formasyon eğitimi alınabilen alanlardaki fakültelerde bu programlara kayıtlı mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin yazılı talep etmeleri halinde belirlenen dersleri 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren seçmeli olarak almaya başlayabileceklerine karar verilmiştir.

Spor Yöneticiliği Bölümünden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında formasyon derslerini almak isteyen 4. sınıf ve uzatmalı durumdaki öğrencilerin ön taleplerini 19 Ocak 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim etmesi gerekmektedir.

* Pedagojik Formasyon Ön Talep Dilekçesi

Son Güncelleme Tarihi : 09.02.2023 13:56 Okunma Sayısı : 205