Üniversitemiz Spor Takımlarından Zaferler Zinciri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde gerçekleştirilen 2. Lig müsabalarında grubunu birinci bitirdi. Korumalı Futbol takımımız Muğla Vikings ise Pamukkale Üniversitesi takımını mağlup ederek göğsümüzü kabarttı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Hentbol Takımımız ve Voleybol takımlarımızın şampiyonlukları ile Üniversitemiz tüm spor branşlarında ipi göğüslemiş oldu.
 
Türkiye Üniversite Sporları Erkekler Basketbol 2. Ligi yarı final ve final mücadeleleri MAKÜ Spor Salonunda gerçekleştirildi. Müsabakalarda A Grubunda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yer aldı. B Grubunda ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi mücadele etti.
 
Oynanan yarı final ve final maçlarında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nü 67-58 yenerek üçüncü oldu. Final maçında ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’ni 77-69 yenerek birinci oldu.
 
Grubunu birinci bitiren Erkek Basketbol takımımızın ardından, Pamukkale Üniversitesi takımı Horozları 27-0 yenen Korumalı Futbol takımızdan gelen galibiyet haberi,  Doğu Akdeniz i 27-24 yenerek Şampiyon olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Hentbol Takımımız ve Voleybol takımlarımızın Kupaya erişmesi ile Üniversitemiz spor branşlarında art arda gurur yaşadı.

 

Son Güncelleme Tarihi : 23.12.2019 14:25 Okunma Sayısı : 703

Son Haberler